Ildstad Tekstbyrå har fungert som tekstforfatter og bidragsyter for hudpleiespesialisten Retusj i Trondheim, og denne uka ligger produktet klart både på hjemmesiden og Facebook- siden deres: Artikkelen «Retusj – for deg som forandrer deg». Nettartikkelen er ment å opplyse og trygge eventuelle lesere som tenker på å gjøre noe med sine tatoveringer. Mennesker forandrer gjerne syn på ting gjennom livet, deriblant sine gamle tatoveringer. Mange kan gå med ulike spørsmål rundt laserbehandling, og være usikker på hvordan prosessen foregår. Kanskje kan dørstokken virke for lang for i det hele tatt ta en konsultasjon hos en laserbehandler. Så hvordan overbevise de som sitter på gjerdet at Retusj tilbyr trygge og gode tjenester? Løsningen ble å være en gravende journalist med en flues observerende egenskaper. Vi fikk bli med da Kristin Varem kom på konsultasjon og prøvebehandling hos Daniel Fuglem hos Retusj. Kanskje Kristin også hadde gått noen runder med seg selv i forkant av konsultasjonen. Hun hadde hvert fall med seg ulike spørsmål som hun trengte å få svar på. Og Daniel svarte villig. Kristin ble så trygg på at behandlingen er skånsom og effektiv, at hun valgte å gå rett på en prøvebehandling. «Jeg har fått en super mottakelse. Jeg har ikke noe imot å komme hit for behandling flere ganger,» sa Kristin etterpå.

Gjennom teksten som Ildstad Tekstbyrå skrev for nettet, håper vi at leserne kan identifisere seg med Kristin, få litt mer kjennskap til hva en behandling hos Retusj innebærer og få ytterligere svar på de spørsmål de måtte ha. Vi håper å opplyse leserne så mye at de forstår at det er mulig å gjøre noe med tatoveringer de ikke lenger ønsker å ha på kroppen. Og vi håper at vi skriver en så god tekst at den kan inspirere flere til å oppsøke hudpleiespesialisten. Så nå er det opp til folkedypet: Vil leserne på nettet respondere villig på ukens refyll for Retusj? Vi håper.