50dfcdc34d-ildstadtekst 8b

Mitt første nettsted. Min første blogg. Og mitt første innlegg.

Mye er nytt når jeg nå ønsker velkommen til Ildstadloggen! Hovedsakelig vil innholdet på denne bloggen være rettet mot det jeg tilbyr på hjemmesiden min, ildstadtekst.no. Jeg har etablert mitt eget tekstbyrå, hvor jeg tilbyr tjenester som journalist, tekstforfatter, oversetter, tekstredigerer og språkvasker.

På bloggen har jeg intensjoner om å legge ut betraktninger rundt mitt virke i Ildstad Tekstbyrå, min daglige omgang med språk og tekst og erfaringer med firmaetablering og utvikling.

Men før jeg kommer så langt, må jeg publisere dette første innlegget for å gjøre meg kjent med det tekniske rammeverket for bloggpublisering. Så leser du dette, har jeg allerede lyktes med første, viktige skritt for en blogg- at den kommer på nett!

Hjertelig velkommen til Ildstadloggen! Og har du behov for skrivetjenester, hjertelig velkommen til å besøke Ildstad Tekstbyrå på ildstadtekst.no.

Med vennlig hilsen
Anders Ildstad